Internationellt Julbord 3 Dec 2022

“Internationellt Julbord Svensk Sudanska föreningen 2022´´

Lördag 3 December-2022 kl. 15.30-22

 

En Julbordsbuffé med stämning – Ät för en God sak!

Vi hoppas på ett sjusärdeles knytkalas med specialiteter från Sverige, Sudan, Peru och andra länder – ju fler desto roligare!  Ta med dig något att äta och/eller dricka så dukar vi långbord med allt vi har med oss!  Alla bidrag välkomna (fast vi undviker fläsk då många är muslimer)

Svensk och engelsk julmusik och sudanesiska toner bjudes från högtalaren. Flera av oss deltagare kan spela, sjunga och/eller dansa och så kan vi visa bilder från Sudan, SSF och Sverige och tala lite om vad vi ska göra nästa år.

Adress: Elsa Beskows gata 23 bv. Huslokalen, T-bana Fruängen

Ring: 072-0274557 om du inte hittar och behöver vägledning

Kan du inte ta med något eller inte kan komma alls är jättetacksamma om du bidrar till vår solvatteninsamling för Knalleskolans barn med valfritt belopp – märk ditt bidrag Solvatten 2!

Vi är också jätteglada för alla medlemmar både aktiva (extra roligt förstås) och passiva – bara 100 kronor vuxen/år och det betyder så mycket! Märk ditt inskick Medlem, skriv namn och de kontaktuppgifter du kan dela.                 

Bankgiro: 5295-7594   Swish: 123-3794732                                                                                                                                                                                Följ Svensk Sudanska föreningen! www.swedishsudanese.orgeller Facebook.com/SSAorg