Ambassadör Signe berättar

Kära medlem i Svensk Sudanska Föreningen (SSF),

Välkommen till en minnesvärd eftermiddag – “Signe Berättar”. I sitt sista framträdande som Sveriges Ambassadör i Sudan kommer Signe Burgstaller att dela med sig av sina intryck och erfarenheter från sin tid i Sudan.

Signe är speciell för SSF. Hon är den första svenska ambassadören baserad i Sudan som besökte Knalleskolan, en skola som byggts och stöds av Svensk Sudanska Föreningen, samt två av de sex byarna som är del av SSF:s Byutvecklingsprojekt, alla belägna utanför Bara i Norra Kordufan, Sudan. Hon har också besökt och talat på Sweden House flera gånger och för SSF i Uppsala i maj 2022. Så hon har fått god inblick i Svensk Sudanska Föreningens arbete och verksamhet i Sudan.

Vi är hedrade att nu för andra gången kunna välkomna Signe att hålla ett föredrag för oss i Svensk Sudanska Föreningen. Signe kommer också att beröra Sveriges engagemang för fred, humanitärt stöd och utveckling i Sudan.

Kom och berika dig själv med Signes berättelser och få inblick i svensk diplomati och engagemang på fältet.

Vi har också glädjen att välkomna flera gäster som betytt mycket för Sudan och för Svensk Sudanska Föreningens verksamhet, både i Sudan och i Sverige, som vi också vill ära.

När: Söndag 13 augusti 2023, kl. 13:00 – 17:00

Var: Sensus, Medborgarplatsen 4 (Medborgarhuset), 7 trappor, Stockholm (Stora salen).

OBS: Endast föranmälda gäster. Det är begränsade platser. Föranmälan krävs senast lördag 12 augusti. Sänd e-post till info@swedishsudanese.org, och ange namn, e-post och mobilnummer.

Inträdesavgift: Gratis

Anmäl dig tidigt för att inte missa denna intressanta och minnesvärda dag.

För mer information, skicka epost till info@swedishsudanese.org.