#SudanFloods2020 Insamling

Svensk Sudanska Föreningen ber om ert stöd till det sudanesiska folket i Sudan!

Sudan genomgick i augusti och september de värsta översvämningar på över 100 år. Mer än 100,000 hus kollapsade, mer än 100 personer drunknade och över 500,000 människor i 17 av 18 delstater i Sudan har blivit hemlösa pga översvämningarna.

Vad och hur gör vi ? 

Alla pengar som vi samlar in i Sverige överförs eller skickas till vår systerförening i Sudan: Sudanese Swedish Friendship Association (SSFA). SSFA för oavkortat pengarna vidare till Nafeer Initiativ, som är en välkänd support grupp i Sudan som drivs av unga Sudaneser. Nafeer distribuerar tält, mattor, mat o dryck, medicin och myggnät till människor som drabbats av översvämningarna.

Överför ditt bidrag till: Svensk Sudanska Föreningens

Bankgiro: 5295-7594

eller Swish: 1233 794 732

eller PayPal: paypal.com/SSAorg

OBS! Skriv på meddelande/OCR fältet: 

  • ”SudanFloods”, 
  • och om möjligt skriv också din epost-adress för framtida kontakt och uppdatering.

Vi uppdaterar kontinuerligt om insamlingen på vår Facebook sida: facebook.com/SSAorg

Vill du hjälpa till med insamlingen? Du kan gärna sprida info om insamlingen genom att dela denna sida till vänner och familj, och du kan även skriva ut denna A4 och lägga den på jobbet eller närmaste anslagstavla. SudanFloods Poster i PDF: SudanFloods Poster

Tack för ert stöd!

Svensk Sudanska Föreningen

 

Post a comment