SSF 50 årsjubileet, 2 dec 2018

Välkomna att fira Svensk-Sudanska Föreningen, 50 år!

Den 2 december vill vi tillsammans med Er kära vänner hålla ett jubileum där vi träffas och minns och lyssnar till de personer som givit SSF/SSA sin fantastiska historia och framtid.

Vi kommer att få lyssna till intressanta talare, aktiva i olika projektformer i Sverige, Sudan och Norge och njuter till tonerna av sudansk och afrikanskt-svensk inspirerad musik från bland annat artisterna Hamid och Mary Louise Gwada och andra. Henna-målning finns på plats. Vi kommer även få höra från den Sudanesisk-Norska konstnären Fadlabi som etablerade och driver “Khartoum Contemporary Art Center in Oslo”, som besöker oss från Oslo, om Sudanesisk konst, och lyssna till den välkända fotografen Thomas Moberg om hans resa till Sudan. Vi äter dessutom mycket god svensk-sudanesisk mat i en trevlig miljö på Södermalm, i Centrala Stockholm (Maria Torget), Torkel Knutssonsgatan 39 (SENSUS).

Detaljerad program finns att ladda ned här (pdf).

ANMÄL Ditt intresse redan idag på info@swedishsudanese.org. Du kan alltid ringa Ola Nordlund, ordförande på telefonnummer 0706 017003 och Ali El Tom på 0708547460.

Deltagandet är kostnadsfritt. 

SPRID gärna denna information till Era vänner, familjemedlemmar och andra tänkbara Sudanintresserade människor ni känner!

Varmt välkommen!
SSF Styrelsen

Obs! Nedan är event postern:

Svenska: POSTER på svenska, 50 årsjubileet

See download in PDF – English POSTER 50 year anniversary

Click here to see program of the day (PDF). 

 

Post a comment